Prima Casa

Cumpara prin programul Prima Casa, o locuinta finalizata, sau una în curs de finalizare, aflata în diverse faze de constructie, destinata achizitionarii dupa finalizare.

Poti beneficia de creditul Prima Casa daca:

- nu detii în proprietate exclusiva sau împreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta

- detii în proprietate exclusiva sau împreuna cu sotul ori sotia cel mult o locuinta, dobândita prin orice alt mod decât prin Programul Prima Casa, în suprafata utila mai mica de 50 mp

Veniturile luate in calcul sunt cele din salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, rente viagere, sau venituri din activitati independente. Poti obtine o suma mai mare daca aduci si veniturile a maximum 3 co-împrumutati.

Caut credit!

Credite ipotecare

In parteneriat cu cele mai importante institutii bancare si non-bancare din România, îti punem la dispozitie cel mai bun împrumut ipotecar existent în acest moment pe piata.

Creditul ipotecar pentru investitii imobiliare este acordat cu îndeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

1. este acordat în scopul efectuarii de investitii imobiliare cu destinatie locativa sau cu alta destinatie decât cea locativa ori în scopul rambursarii unui credit ipotecar pentru investitii imobiliare contractat anterior si

2. acordarea creditului este garantata cel putin cu ipoteca asupra imobilului care face obiectul investitiei imobiliare pentru finantarea careia se acorda creditul, respectiv cu ipoteca asupra imobilului obiect al investitiei imobiliare pentru finantarea careia a fost anterior acordat un credit ipotecar pentru investitii imobiliare, a carui rambursare urmeaza a fi astfel finantata.

Creditul imobiliar este destinat achizitionarii unui imobil/realizarii de investitii imobiliare, pentru care solicitantul poate aduce drept garantie un alt imobil.

Caut credit

Credite de consum

Sunt cunoscute ca si credite pentru nevoi personale - cu si fara ipoteca, credite pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata, credite de vacanta, credite pentru studii si credite pentru efectuarea unor tratamente medicale.

Cu exceptia cazului in care sumele sunt folosite pentru investitii imobiliare, pentru finantarea studiilor sau cheltuielilor medicale, creditele de consum se acorda pe cel mult 5 ani, fie ca sunt sau nu garantate cu ipoteca.

Venitul luat in calcul de banci pentru acordarea creditului - numit si venit disponibil - se determina prin scaderea cheltuielilor de subzistenta din venitul total incasat de client. Nivelul acestor costuri se determina de la caz la caz pentru fiecare client, in functie de numarul membrilor de familie. In acest sens, fiecare banca stabileste un cost fix pe membru de familie.

Caut credit

Leasing auto

Leasingul este un sistem de finantare rapid si comfortabil, perfect adaptat posibilitatilor tale financiare.

Principalele avantaje ale leasing-ului sunt

- posibilitatea platii unei rate lunare reduse: îti poti alege valoarea avansului si durata perioadei de finantare, astfel încât efortul financiar sa fie minim

- accesul imediat la folosinta bunului

- pachet de servicii integrate (finantare, asigurare prin asiguratori agreati, la tarife preferentiale, înmatriculare/radiere, procesare servicii vamale, consiliere) documentatie simplificata si procesare rapida

Caut credit